Home > nieuws > mammoet opendag 6 april 2024

Open Dag van Mammoet in Schiedam: Veiligheid en Innovatie Hand in Hand.

Open Dag van Mammoet in Schiedam: Veiligheid en Innovatie Hand in Hand.

Op zaterdag 6 april 2024 opent Mammoet haar deuren voor een spectaculaire Open Dag bij de Heavy Lift Terminal in Schiedam. Dit is uw unieke kans om een kijkje te nemen achter de schermen bij een van de leiders in de wereld van zware hijswerkzaamheden. Met trots kunnen we mededelen dat Jorax de verantwoordelijkheid op zich neemt voor de veiligheid van alle bezoekers tijdens dit evenement.

Veiligheid en Welzijn: Onze Hoogste Prioriteiten

Veiligheid is niet onderhandelbaar; daarom hebben we, geïnspireerd door de standaarden van Fenzi AGT, verschillende maatregelen geïmplementeerd om het welzijn van onze bezoekers en medewerkers te garanderen. Dit omvat geregistreerde tijdsblokken voor bezoekers om zo een gestroomlijnde en plezierige ervaring te waarborgen.

Een Blik achter de Schermen

Bezoekers zullen de indrukwekkende PTC 210 DS, de grootste ringkraan ter wereld, van dichtbij kunnen bewonderen, naast een breed scala aan mobiele kranen en trucks. Dit biedt een exclusieve kijk op de technologische en mechanische wonderen waar Mammoet bekend om staat.

Educatie en Innovatie

De Mammoet Academy zal aanwezig zijn om uitleg te geven over de werking van de verschillende kranen. Bovendien kunnen bezoekers door middel van VR-ervaringen en rondvaarten een diepe duik nemen in de wereld van zware hijswerkzaamheden. Ons doel is om niet alleen te inspireren, maar ook om kennis en innovatie te delen, vergelijkbaar met de benadering van beveiligingsoplossingen door Securitas waar technologie en persoonlijke aandacht centraal staan.

Uw Veiligheid in Deskundige Handen

Jorax, met Patricia Heppener van Schie aan het roer als securitymanager, zorgt voor een integrale aanpak van veiligheid en efficiëntie. Wij zetten ons in om elke bezoeker een veilige en onvergetelijke ervaring te bieden.

We kijken ernaar uit u te verwelkomen op deze dag vol avontuur en ontdekking. Mis deze unieke kans niet om de wereld van Mammoet van dichtbij te ervaren, waar veiligheid en innovatie altijd centraal staan.

Meer weten over onze beveiligingsdiensten ?

Benieuwd hoe Jorax kan bijdragen en meedenken aan jouw veiligheid? Laat ons je meer vertellen in een vrijblijvend gesprek of vraag direct een offerte aan.

Offerte Aanvragen