Nieuwe Partnerschap Met Winkelcentrum StadsHart Zoetermeer

Nieuwe Partnerschap Met Winkelcentrum StadsHart Zoetermeer

We zijn enthousiast om aan te kondigen dat Jorax Beveiliging een nieuwe samenwerking is aangegaan met Winkelcentrum StadsHart Zoetermeer. Dit partnerschap vertegenwoordigt een significante stap in onze voortdurende missie om de veiligheid en het welzijn in openbare ruimtes te verhogen. Het vertrouwen dat in ons is gesteld om de veiligheid, orde, netheid, en specifiek de beveiliging van de parkeergarages te verzorgen, is een eer en een bevestiging van onze toewijding aan uitmuntendheid.

Winkelcentrum StadsHart Zoetermeer staat centraal in de gemeenschap en biedt een uitgebreid assortiment aan winkels, eetgelegenheden en recreatieve activiteiten, waarmee het een onmisbare rol speelt in de lokale economie en cultuur. De ambitie van Jorax Beveiliging om een veilige en uitnodigende omgeving te handhaven, sluit perfect aan bij de doelstellingen van het winkelcentrum om bezoekers een plezierige en veilige winkelervaring te bieden.

Veiligheid staat voorop in alles wat we doen. Ons team van gespecialiseerde beveiligers zal de veiligheid waarborgen, niet alleen binnen het winkelcentrum zelf maar ook in de omliggende parkeergelegenheden. Met de inzet van geavanceerde technologie en beproefde beveiligingsstrategieën zetten we ons in voor het creëren van een omgeving waar iedereen zich veilig en welkom voelt.

Deze nieuwe samenwerking met Winkelcentrum StadsHart Zoetermeer markeert een belangrijk moment in onze geschiedenis. Het onderstreept het vertrouwen in onze expertise en onze onophoudelijke inzet voor het leveren van hoogwaardige beveiligingsdiensten. We zijn verheugd over deze kans om onze ervaring en kennis toe te passen ten behoeve van het winkelcentrum en de bredere gemeenschap van Zoetermeer.

Bij Jorax Beveiliging geloven we in het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten en partners, gebaseerd op wederzijds vertrouwen, professionaliteit en de hoogste servicekwaliteit. We kijken uit naar een vruchtbare samenwerking met Winkelcentrum StadsHart Zoetermeer en zijn vastbesloten om bij te dragen aan een veiligere, ordelijkere en meer gastvrije winkelomgeving voor iedereen.

We willen Unibail-Rodamco-Westfield bedanken voor het gestelde vertrouwen in ons team. Samen zetten we ons in voor een positieve impact op de gemeenschap en streven we naar een veiliger en aangenamer winkelcentrum voor zowel bezoekers als medewerkers.

Meer weten over onze beveiligingsdiensten ?

Benieuwd hoe Jorax kan bijdragen en meedenken aan jouw veiligheid? Laat ons je meer vertellen in een vrijblijvend gesprek of vraag direct een offerte aan.

Offerte Aanvragen